7 C
Randers
torsdag, marts 28, 2024

Stjal pakke og blev anholdt

Det er ikke kun juleaften, at man kun må tage de pakker, der står ens eget navn på. Det havde en 46-årig mand ikke helt styr på, og det kostede ham torsdag en sigtelse for tyveri. 

En patrulje så kl. 17.00 den 46-årige komme cyklende på Thorsgade i Randers med en pakke på bagagebæreren. 

Betjentene standsede cyklisten for at få en snak med ham, og da de spurgte ind til, hvem pakken var til, fortalte manden, at det var en pakke til ham selv, som han lige havde afhentet. Patruljen valgte nu alligevel at tjekke adressefeltet, og her stod navnet på en 22-årig kvinde, som bor på en helt anden adresse end den 46-årige. 

Betjentene ringede til kvinden, der fortalte, at hun ventede en pakke, som skulle have været afleveret i opgangen til hendes lejlighed i Randers C. 

Gået lidt på klingen erkendte den 46-årige nu, at han havde sneget sig ind i opgangen, hvor han havde stjålet pakken. Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri, og pakken blev leveret til rette ejer. 

Mere politistof fra Randers

Sigtet for hærværk efter rudeknusning

En patrulje kørte torsdag kl. 21.41 til Apotekerstræde i Randers efter en anmeldelse om, at en mand var i gang med at knuse nogle kældervinduer i en bygning. 

Da betjentene kom frem, traf de en 33-årig mand, der talte noget usammenhængende. Han erkendte dog at have knust to ruder, og han blev derfor anholdt, sigtet for hærværk. 

Flere biler udsat for hærværk

Østjyllands Politi fik torsdag kl. 22.28 en anmeldelse om, at flere biler, der holdt på Jernbanegade i Randers C, var blevet udsat for hærværk. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de konstaterede, at mindst fem biler havde fået punkteret et dæk – formentligt ved at nogen havde stukket en spids genstand ind i dem. 

Et vidne havde set en mand liste rundt ved bilerne, og en hundepatrulje ledte derfor efter spor på stedet. Det lykkedes dog ikke at finde frem til gerningsmanden.

Færdsel

Torsdag kl. 17.22 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Skelvangsvej i Randers NV. 

Torsdag kl. 20.43 skete der et færdselsuheld i krydset Fischersgade/Toldbodgade i Randers C. En 19-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 53-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 21.06 skete der et færdselsuheld på Hadsundvej i Gjerlev. En 28-årig mandlig lastbilchauffør ramte ind i en bil ført af en 56-årig mand. Den 28-årige blev efterfølgende sigtet efter færdselsloven, og da han er udenlandsk statsborger blev han tildelt en straksbøde. 

Relaterede artikler

Nyeste artikler