11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Stor succes med fællesspisning på Ali Baba

God mad kombineret med hyggeligt samvær har de sidste to tirsdage fået 50 borgere i alle aldre fra Auning og omegn til at tage til fællesspisning på Ali Baba.

»Vi holder selve pizzeriaet lukket om tirsdagen,« fortæller Kathrine Junski. »Det giver mulighed for at lave nogle andre typer arrangementer den dag. Fællesspisningen er en af de ting, vi virkelig har håbet på, ville slå igennem, og det må man sige, den har gjort. Vi har måttet afvise flere, fordi der var udsolgt, og folk har taget utroligt godt imod det. Men det har altså også været vildt hyggeligt,« siger hun med et stort smil.

Maden bliver lavet af en “gæstekok” og spænder over gammeldags dansk mad til internationale, traditionelle retter.  Indtil videre har det været henholdsvis asiatisk og kurdisk mad, der var på menuen. Den næste fællesspisning, tirsdag d. 19. sep. kl. 18, står på mere traditionelt “dansk” mad, nemlig Boller i Karry, der serveres med ris, brød og diverse tilbehør til drys.

»Vi har foreløbigt planlagt fællesspisning tirsdage i ulige uger frem til årsskiftet med alt fra italiensk pasta-aften over en Halloween-aften med “klam mad” for børn og barnlige sjæle til en helstegt frilandsgris i december, siger Kathrine. Og vi forventer, at det fortsætter, så hvis der nu er nogen derude, der gerne vil stå for en dag, så hører vi gerne fra dem,« oplyser Kathrine Junski

Prisen for fællesspisningen er fast 100 kr., pensionister, overførselsindkomstmodtagere mv. 75 kr., børn under 12 år slipper med 50 kr. og børn under 3 år er gratis. Hvis der er kræsne børn, kan der købes pomfritter og nuggets.

Tilmelding skal ske senest søndagen før på pizza-auning.dk – eller ekstraordinært ved at sende en sms eller ringe til 52 70 33 41

Relaterede artikler

Nyeste artikler