15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

Store revystjerner indtager scenen til årets Randers Cabaret i Pakhuset

Der er garanti for god musik, komik og satire, når nogle af Danmarks allerbedste revyskuespillere samles til årets Randers Cabaret i Pakhuset til musikalsk, satirisk og underholdende legestue. Det er Henrik Lykkegaard, Pernille Schrøder, Karsten Jansfort og Thomas Pakula.

Når scenelyset bliver tændt, kan publikum glæde sig til en underholdende og grinagtig oplevelse, når bl.a. disse emner bliver taget under kærlig behandling, når de fire skuespillere slipper galskaben løs:

Hvordan går det for eksempel med at arbejde hjemmefra efter coronaen?

Har Randers løst sine parkeringsproblemer i midtbyen?

Er blokfløjten stadig et underkendt instrument?

Hvad er borgmester Torben Hansen allerhøjeste ønske?

Vi undgår mad-spild, men hvad med sprut-spild?

Hvor mange kan der egentlig sidde på en tømmerflåde???

Er Arena Randers rent til grin?

Hvornår går livet i fisk??

Sammen leverer de en sjov og sprudlende musikalsk Randers Cabaret, med fokus på det gode grin og små hilsner til Randers by. De lover at man nok skal få trænet lattermusklerne, når de vender op og ned på livets små udfordringer og kigger på tidens tendenser med humoristiske briller.

Randers Cabareten spiller:

Den 13., 14., 15., 16., samt 21. og 22. september. Alle dage klokken 18.30

Prisen er 499,- pr. pers. er inkl. menu bestående af velkomstdrink/bobler, fisketallerken, kødbuffet med forskellige stege, kartofler, sauce, salat og kage til dessert – og en festlig Cabaret.

Man kan læse mere og bestille billetter på www.pakhuset.net eller på telefon 86 41 54 58

Randers Cabareten er et helaftensarrangement hvor du får velkomstdrink/bobler, fisketallerken med forsk. specialiteter, hovedretten er diverse stege med tilbehør og vi slutter med en lækker dessert inden en festaften med skæg og ballade, gode grin, spas, skarp satire og masser af musik går i gang på scenen.

Relaterede artikler

Nyeste artikler