14.7 C
Randers
torsdag, maj 9, 2024

Sussi & Drengene giver den gas i Pakhuset

Fredag den 3. november er er lagt op til fest, når Sussi og gæster Pakhuset.

Sussi og Drengene er nemlig en fortsættelse af Sussi & Leo’s kendte koncept, der har underholdt og glædet publikum i årtier. Nu med to nye friske musikere Thomas Ehrenreich på trommer og Kim Marmark Petersen på keyboard, men som altid med Sussi som frontfigur.

Musikalsk feststeming

Når trioen indtager scenen, er der garanti for, at humøret vil være højt, og Pakhuset vil blive fyldt med energi. De har et alsidigt repertoire og spiller alt fra klassikere som “Smoke on the Water” til festlige hits som “Sikke en fest.”

De har en musikalitet og evne til at skabe en festlig stemning, der får folk til at danse og have det sjovt.

Deres optræden er fyldt med glæde, humor og et nærvær, der får publikum til at føle sig involveret og underholdt

Aftenen starter kl. 18.30 med bobler i forhallen, hvorefter man finder sine reserverede pladser. Så er det ellers bare at gå ombord i den overdådige og berømte fiskebuffet med et hav af forskellige specialiteter, efterfulgt med en buffet med diverse varme fiskeretter og forskellige stege samt diverse tilbehør, og endelig dessert. Det kulinariske sluttes med natmad.

Husk at bestille bord

Der er rift om billetterne, så det kan anbefales at bestille bord hurtigst muligt. Du skal mindst bestille 6 billetter, for at få eget bord.

Prisen er 499 kroner inklusive velkomstdrink, fiskebuffet, buffet med stege, dessert samt natmad. 

Læs mere og bestil billetter på pakhuset.net eller ring 86 41 54 58

Relaterede artikler

Nyeste artikler