-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Talentfulde elever modtog legater i Helligåndshuset i Randers

Efter to års pause, er traditionen med legatuddeling genoptaget i Helligåndshuset i Randers.

Dygtige elever fra Tradiums erhvervsuddannelser modtog torsdag aften legater i Helligåndshuset. Det er en tradition, som nu er vendt tilbage, efter corona gjorde at arrangementet blev aflyst de seneste år. Derfor var der stor glæde over anerkendelsen af de håndværksmæssige talenter nu var på programmet igen. Dog er det ikke kun de fagligt dygtige elever der bliver hyldet, men også de der har været gode kammerater, gjort en ekstra indsats og meget andet.

»Endelig, endelig, endelig kunne vi igen overrække de her legater. For at få lov til at møde jer i dag, det er noget helt særligt. I er fremtidens talenter, som skal ud at skabe fremtidens Danmark,« fortalte Bent Oppelstrup, der er områdedirektør på Tradium.

Eleverne fik overrakt legaterne af lokale virksomheder og organisationer, som dermed støtter op omkring fremtidens faglærte. De unge var også selv meget glade for anerkendelsen, hvilket elektrikereleven Peter Pedersen også forklarede, på sine medelevers vegne.

»Det skulderklap vi har fået i dag, det kan vi kun være stolte over. At få sådan en anerkendelse, det gør man får lyst til at fortsætte med det daglige arbejde og blive endnu bedre,« sagde Peter.

Efter alle legaterne var uddelt, kunne eleverne fejere videre i Helligåndshuset, sammen med deres familier, som også havde overværet uddelingen af legater. Eleverne kan også nu tage et velfortjent tilbageblik på deres skole- og læretid, inden de skal videre ud i arbejdslivet.

De følgende virksomheder, fonde og organisationer uddelte legater i Helligåndshuset:

● Sparekassen Kronjylland
● Verdo
● Randers Haandværker- og Industriforeningen
● Dansk Metal
● Randers Tandhjulsfabrik
● HR Industries
● Praxis
● Sydbank
● TEKNIQ
● Fonden for flid og dygtighed

Relaterede artikler

Nyeste artikler