11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

[AFLYST] Tante Olga præsenterer Grace James

OPDATERING: Koncerten med Grace James er aflyst

Lørdag 13. november, kl. 21.00 vil der være et tvist  af roots, blues, urban country, rock & roll iført rå, groovy og lækker rock n´ roll attitude.

Rygterne har svirret igennem et stykke tid, og dem snakken har gået på har været Grace James.

Bandet – der rammer et moderne tvist af roots, blues, urban country og Rock’n Roll – har via deres fængende live optrædener i et stykke tid været ”talk of the town”

og Aalborgs egen musikalske nestor Ivan Pedersen har kastet sin kærlighed på dem og blandt andet været ude og sige: Hør dem, mærk jer navnet!                                                                          

Grace James er centreret omkring sangskriverduoen Stine Flyvholm (vokal) og Jimmy Guldbæk (vokal, guitar), to virkelig velklingende vokaler der som duet smelter sammen i front.

Sangene er positive og fængende, med en let tone og et charmerende budskab.

Samtidig har bandet også en rå, groovy og lækker rock n´ roll attitude. Og en smittende og umiddelbar tilgang til deres musik, som man ikke kan undgå at blive ramt af.

Der er garanti for en live oplevelse hvor det er svært at sidde stille!                                                           

Grace James har rødder i det kolde nord (Nørresundby), men musikken leder tankerne hen på sydstaternes USA. Fra den støvede ørken i Texas til en dampende gryde i New Orleans.

Og helt centralt står altså sangene som en duet mellem Stine og Jimmy.

Med sig har de et uovertruffent band, bestående af Sten Kjærsgaard (keyboards), Nils Bo Poulsen (trommer) og Rasmus Boje (bas).

Hør og oplev dem hos Tante Olga inden de bliver for store hertil.

Relaterede artikler

Nyeste artikler