13.1 C
Randers
lørdag, september 23, 2023

Teater: midtvejsvisning på talentskolen

Nu har alle interesserede muligheden for at få et kig på, hvad der sker i undervisningslokalerne på Randers Teaters Talentskole.

Den 30. november er der nemlig premiere på midtvejsforestillingen fra et af de to grundhold på skolen. De 14 elever på holdet præsenterer forestillingen ”Krop!”, der er skabt af deres underviser og instruktør, Lilje Windbirk, i samarbejde med eleverne.

Lilje Windbirk kalder forestillingen en hyldest til kroppen.

»Som instruktør har jeg haft et ønske om af gøre op med den perfekthedskultur, som vi hele tiden møder, og som vi måler os selv op imod. Vi har arbejdet med krop og bevægelse. Vi har fordybet os i mange spændende samtaler om kroppen og om alt det, den sætter os i stand til at udrette – uanset om den er stor, lille, krøllet, skæv eller på tværs. Den uperfekte og helt igennem trofaste krop, som giver os mulighed for at smage, dufte, sanse, elske og skabe,« siger Lilje Windbirk, der har taget udgangspunkt i elevernes egne fortællinger om kroppen.

Alle er velkomne til at komme og opleve forestillingen, der har form af en performance med elementer som tekst, dans og rebkunst.

Der skal dog hentes gratis billetter på Randers Teaters hjemmeside. ”Krop!

Forestillingen spiller i Talentsalen på Randers Teater 30. november og 1. december, begge dage kl. 19.30

Relaterede artikler

Nyeste artikler