-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

To flotte andenpladser til RC1910’erne

I Kr. Himmelfartsferien har landevejsrytterne fra Randers Cykleklub af 1910 deltaget i flere løb. Fra torsdag til lørdag blev et af de største børne-unge etapeløb i Nordeuropa, Tour de Himmelfart, afviklet på vejene omkring Odder, og søndag var klubbens seniorryttere i ilden nær Fredericia.

I Fredericia blev det til to meget flotte andenpladser til RC1910’erne, hvor Michael Jensen og Elisabeth Weber Højgaard efter super stærk kørsel kunne bestige sejrspodiets næstøverste trin i hhv. Master B klassen og Dame B klassen. I Master B havde Michael selskab af Jesper Høgsted og Søren Rix Ingvardsen, og Jesper sluttede på en 4. plads, mens Søren passerede stregen som nr. 22.

Høgsteds placering betyder, at han nu kun mangler 2 point for at rykke op i Master A klassen.

I Tour de Himmelfart, som blev kørt over 5 etaper, viste stærke William Alexander Dahl Karstoft helt suveræn kørsel i U11 drengeklassen, og vandt de første 4 etaper og blev nr. 2 på sidste etape. Den suveræne kørsel betød, at William samlet vandt med over 4 minutters forspring til nr. 2 i det samlede klassement. Klubkammeraten Julius Melsom-Johansen sluttede på en samlet 11. plads.

I U11 drengeklasse første RC1910 drengene (William Karstoft, Viktor Gregers Rasmussen og Julius Melsom-Johansen) holdkonkurrencen inden sidste etape. I holdkonkurrencen tæller holdets/klubbens bedste 3 placeringer på hver etape tæller med til den samlede holdkonkurrence, men da Viktor desværre ikke kunne stille til start pga. sygdom på sidste etape, kunne drengene ikke længere tælle med i holdkonkurrencen, da man skal være minimum 3 ryttere fra samme klub.

Hos U11 pigerne kørte Sophia Westh Mathisen et flot og stabilt Tour de Himmefart, hvor hun blev bedre og bedre for hver etape. Den flotte kørsel sikrede Sophia en sammenlagt 4. plads.

Elisabeth blev nummer nr. 2 i DB

Hos U13 drengene kørte Karl Andreas Revsbech nogle flotte etaper, og slutter som nr. 35.

Hos de lidt ældre drenge blev der kørt rigtig stærkt i U15 drengeklassen, og her sluttede Felix Würtz Ingvardsen på en meget, meget flot 15. plads i den samlede stilling i et stærkt felt med tæt på 70 deltagere fra både ind- og udland. Klubkammeraterne Holger Errebo og Jens Christian Schmidt slutter lige udenfor præmierækken i den samlede stilling som nr. 24 og nr. 25, men Jens Kristian Revsbech ender på en slutplacering som nr. 43.

RC1910 U15 vinder hold

RC1910 stillede til start med 4 ryttere, Felix Würtz Ingvardsen, Holger Errebo, Jens Kristian Revsbech og Jens Christian Schmidt, hvoraf 3 af rytterne er 1. års i klassen. De 4 drenge kørte rigtig flot på alle etaper, og efter første dagen lå de nr. 3 i holdkonkurrencen.
På anden dagen, hvor der først skulle køres en enkeltstart på 12 km og om eftermiddagen et landevejsløb på 47 km med indlagt grus passage, viste RC drengene virkelig stærk kørsel på begge etaper, og rykkede herefter op på en samlet 1. plads i holdkonkurrencen. På den afsluttende kongeetape lørdag havde drengene fuld kontrol over løbet og forsvarede førstepladsen i holdkonkurrencen, hvor de vinder med ca. et minuts forspring til holdet på andenpladsen.

U11 på podiet

De mange flotte placeringer og fornemme kørsel lover godt for den kommende Campione Pinse Cup over 3 dage, hvor RC1910’s Principia Løbet runder Pinsen af med løb i Harridslev 2. Pinsedag.

William Karstoft, vinder U11

Se også: Cykelløb vil påvirke trafikken i Harridslev og omegn

Relaterede artikler

Nyeste artikler