15.2 C
Randers
lørdag, juni 22, 2024

To grundlovsforhør i Randers for besiddelse af stoffer

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi fremstiller en 29-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Randers. Han er sigtet for besiddelse og salg af narko i form af flere kilo skunk.

På baggrund af et tip til politiet samt rettens kendelse foretog betjente fra Østjyllands Politis Specialpatrulje torsdag eftermiddag kl. 17.00 ransagning på en adresse på Djursland, hvor der angiveligt skulle blive produceret store mængder skunk.

En 26-kvinde blev truffet på stedet og gjort bekendt med politiets formål med besøget, hvorefter ransagningen fandt sted.

Under ransagningen fandt betjentene flere hundrede skunkplanter i en lade, der var blevet omdannet til et fuldt professionelt skunklaboratorium med varmelamper, automatisk gødnings- og vandingssystem, ventilation m.m.

De mange hundrede planter var blevet høstet, og det er derfor politiets vurdering, at der er tale om salg af mere end 20 kilo skunk. På adressen fandt politiet desuden knap et kilo skunk.

Efter ransagningen blev den antrufne kvinde på stedet anholdt og sigtet i sagen, mens den 29-årige mand, der også havde tilknytning til stede, blev ringet op og gjort bekendt med, at også han var sigtet i sagen. Han meldte sig selv til politiet fredag kl. 00.24 og vil blive fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag med henblik på varetægtsfængsling.

Den anholdte kvinde er blevet løsladt efter afhøring. Hun er fortsat sigtet i sagen. Alle de udfundne genstande med relation til skunklaboratoriet er blevet beslaglagt med henblik på senere konfiskation og destruktion.

Af hensyn til sagens efterforskning har Østjyllands Politi ikke umiddelbart yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt. Anklagemyndigheden vil anmode om lukkede døre til dagens grundlovsforhør.

Også en anholdelse på Rådmands Boulevard

En patrulje fra Østjyllands Politi rettede torsdag kl. 20.35 henvendelse til en mand, der befandt sig på Rådmands Boulevard i Randers og udviste mistænkelig adfærd.

Under en efterfølgende visitation blev den pågældende person, en 29-årig mand, fundet i besiddelse af flere salgsposer indeholdende kokain, ligesom der blev fundet en kniv.

Foruden nogle få gram kokain blev den 29-årige også fundet i besiddelse af nogle tusinde kroner i kontanter, som formodes at stamme fra salg af narko. Han blev derfor sigtet for narkosalg.

Under visitationen fandt politiet også en kniv hos manden, og han fik derfor også en sigtelse for at have overtrådt knivloven og blev anholdt.

Både kniv og narko blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation og destruktion.

Relaterede artikler

Nyeste artikler