4.2 C
Randers
fredag, april 19, 2024

To jubilarer blev hyldet i Mellerup

Hver mandag klokken 10 mødes en gruppe kvinder på Mellerup Efterskole, hvor der bliver lavet gymnastik, og verdenssituationen bliver drøftet.

Gymnastikleder Eva Simonsen fik for mange år siden den idé, at deltagerne skal fejre hvert 5. år, de er med.

I år er der to jubilarer. Det er hhv. Bodil Aagaard, som har været med i 40 år, og Birthe Christensen, der har været med på holdet i 20 år.

Egentlig har hun været med fra starten, og var med til at starte foreningen. Hun var væk fra foreningen i en periode, og fordi det skal være medlemskab uden afbrydelse, blev det denne gang til 20 års jubilæum.

Eva Simonsen talte til dem begge, og til Bodil Aagaard sagde hun bl.a.:

»Du har været trofast, men har også haft forhindringer. Du kommer når du kan og elsker samværet, og har altid et blink i øjet,« sagde hun.

Hele pigeholdet havde samlet ind til en stor og flot blomst, som blev overrakt af gymnastiklederen.

Eva Simonsen takkede Birthe Christensen for alt det, hun har været med til at bygge op:

»Du slår alle rekorder, og har været med til valdemarsfest i Randers, deltaget i landsstævner over hele Danmark og Gymnastrada i Herning, og har været fanebærer for Mellerup Gymnastikforening i mange år og altid med stil,« sagde Eva Simonsen.

Der var blomster og gaver til de to jubilarer, og til Bodil Aagaard var der også et diplom.

Bodil Aagaard, Birthe Christensen og Eva Simonsen

Det hele startede for 45 år siden af et lærerpar på ungdomsskolen i Mellerup. Den mandlige lærer Christian ledede mændene, men der kom ikke så mange mænd, så det sluttede hurtigt.

I 1979 flyttede lærerparret til Mors, men så tog Eva Simonsen over, og siden har hun ledet gymnastikholdet.

»Det er en stor fornøjelse at være sammen med de andre damer, og de gør alt, hvad jeg siger. Næsten,« siger Eva Simonsen med et smil på læben. Til hende var der en gave fra de andre kvinder.

»Vi er en trofast lille klub, der holder ved. Gymnastikken fortsætter, selvom der kommer nogle skavanker, som nye knæ og hofter. Vi bliver jo ældre og dårligere, men gymnastikken fortsætter vi med,« fastslår hun, og tilføjer, at ingen skal være kede af at måtte sætte sig ned ind imellem, og lave det man kan.

Marianne Ohmand fra gymnastikudvalget i SMIFF Mellerup kom også til stede for at hylde de to jubilerende kvinder

»Det er dejligt, I holder fast i gymnastikken. I er jo nogle friske damer, og hvis man bevæger sig, så bliver man glad i kroppen og i hovedet. Dem som holder sig i gang, er de største rollemodeller, vi har. Så tak for jer.«

Herefter overrakte hun også blomster og gaver til de to jubilarer, men også en kuvert til Eva Simonsen som tak for at lede holdet.

Marianne Ohmand fra gymnastikudvalget overrakte blomster og gave til Bodil Aagaard
Marianne Ohmand overrakte blomster og gave til Birthe Christensen
Foto: News Netavis
Gymnastikkvinderne hygger sig hver mandag

Relaterede artikler

Nyeste artikler