0.7 C
Randers
lørdag, april 20, 2024

To mænd anholdt og sigtet for drab i sagen om 22-årige Mia Skadhauge Stevn

To mænd er blevet sigtet for drab i forbindelse med sagen om 22-årige Mia Skadhauge Stevns forsvinden i Aalborg.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Begge mænd er 36-årige gamle, og de blev anholdt klokken 11.20.

Politiet er lige nu til stede på to adresser i Vendsyssel. Det sker henholdsvis i Østervrå og Flauenskjold.

»Vi kommer til at arbejde på disse to adresser i lang tid fremover. Vi har et stort efterforskningsarbejde foran os med tekniske undersøgelser, afhøringer, forhøringer og meget mere,« siger vicepolitiinspektør Frank Olsen ved Nordjyllands Politi i pressemeddelelsen.

På en af adresserne har man fundet en bil, som man formoder er identinsk med den mørke personbil, som Mia Skadhauge Stevn satte sig ind i på Vesterbro i Aalborg søndag morgen.

Det var intens efterforskning kombineret med videomateriale og henvendelserne fra borgerne om bilen, der førte Nordjyllands Politi på sporet af de to personer. 

»Tilsammen har dette intense forløb gjort, at vi i dag kunne skride til anholdelse af to mænd. De sidder aktuelt til afhøring hos politiet,« siger lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.  

Nordjyllands Politi kan ikke udtale sig yderligere af hensynet til den igangværende efterforskning og til de pårørende i sagen. Nordjyllands Politi ved, at det efterlader en række ubesvarede spørgsmål om sagens nærmere omstændigheder.  

Dog kan Frank Olsen oplyse, at politiet har fundet en bil på den ene adresse, der formentlig er identisk med den bil, som samler Mia op på Vesterbo i Aalborg søndag morgen. 

Kvinden er endnu ikke blevet fundet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler