19.2 C
Randers
søndag, september 8, 2024

To personer dræbt i færdelsuheld

[OPDATERET] To personer er afgået ved døden i forbindelse med det alvorlige færdselsuheld på Mariagervej i Randers. Der er tale om en mand og en kvinde, begge i 30’erne – de pårørende er endnu ikke underrettet. En 56-årig mand er anholdt, sigtet for uagtsomt manddrab

Et tredje køretøj har også været involveret i uheldet, men ingen øvrige personer er umiddelbart kommet til skade. En bilinspektør er tilkaldt, og vi bliver på stedet noget tid endnu for at få klarlagt et hændelsesforløb. Mariagervej fortsat spærret i begge retninger.

Østjyllands Politi oplyser, at vejen er spærret i begge retninger. Find alternative ruter, og følg politiets anvisninger på stedet, skriver politiet på X.

[OPDATERING]

Den anholdte 56-årige som er anholdt, og sigtet for uagtsomt manddrag fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Randers.

»Omkring kl. 1300 fik vi anmeldelse om et slemt færdselsuheld på Mariagervej i Randers C, hvor en personbil i høj fart havde påkørt en anden personbil. Begge personer i bilen, som blev påkørt afgik ved døden. Føreren fortsatte et stykke syd ad Mariagervej, hvor han påkørte et træ. Han pådrog sig skader, som han er blevet behandlet for på skadestuen.
De pårørende er blevet underrettet,« oplyser Østjyllands Politi.

Føreren er blevet sigtet for uagtsomt manddrab, samt en række overtrædelser af Færdselsloven.

Relaterede artikler

Nyeste artikler