21 C
Randers
fredag, maj 3, 2024

To udstillinger i Langå

Fra den 6. – 29. marts har LANGÅ KUNST den store glæde og fornøjelse at vise to fine udstillinger i een.

På væggene hænger der malerier af Alice Kops, og på piedestalerne ses smykker af Laila O. Davidsen.

»Jeg har i en lang årrække beskæftiget mig med billedkunst og udstillet over det meste af landet og jeg har arbejdet med såvel akvarel som olie og acryl. Sidstnævnte er mit foretrukne i dag,« siger Alice Kops i en pressemeddelelse.

»Folk spørger ofte hvorfor maler du? jeg kan kun svare at jeg overhovedet ikke kan lade være.  Selskabet med pensel og lærred er et vigtigt element i min hverdag, som jeg ikke kan undvære.  Inspirationen er naturen og hvad der sker i samfundet,« pointerer hun.

På hjemmesiden www.kopsart.dk kan man se flere værker af Alice Kops.

Alice Kops

Den anden kunstner er Laila Davidsen.

»Jeg skaber unikke smykker af mange materialer, rav halvædelstene og meget andet, og glæd dig til at se de smykker som jeg har udvalgt helt særligt til udstillingen i Kulturhjørnet til marts,» fortæller hun.

»Zulukvinder har igennem tiden skabt smykker som kærestebreve til deres udkårne. Når vi frier til den, vi gerne vil tilbringe livet med, gør vi det oftest med et smykke. Jeg skaber smykker med kærlige tanker, til dem som kommer til at bære smykket, lægger al min omsorg for – og kærlighed til mine medmennesker, i hvert smykke. Ting kan på den måde godt have sjæl, tror jeg. På den måde er smykker trådløs kærlighed, og derfor er mine ting “hjertesager”

Du kan se og købe Laila Davidsens smykker på hjemmesiden www.hjertesager.shop 

LANGÅ KUNST har hjemme i Langå Kulturhus, Bredgade 4, Langå

Relaterede artikler

Nyeste artikler