11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Træn på toppen i ferien

Randers Sundhedscenter holder åbent i sommerferien, og alle er velkomne til at bruge tagterrassen til træning eller hygge. Så kig op og få vind i håret og en fantastisk mulighed for at se Randers lidt fra oven.

Fra Randers Sundhedscenters tagterrasse på Thors bakke er der udsigt over by, fjord og å. Og på toppen af bygningen er der opstillet træningsredskaber, som alle er velkomne til at bruge.

Der er vejledninger sat op ved de enkelte træningsmaskiner, så det er bare at gå i gang.

Nyd udsigten over byen samtidig med, at du træner din krop. Der er adgang til taget i hele sundhedscenterets åbningstid.

I gårdarealet bag Sundhedscentrets bygninger er der ligeledes mulighed for træning i spændende redskaber. Her kan du komme også udenfor Sundhedscentrets åbningstid.

Randers Sundhedscenter er tilgængeligt i tidsrummet mandag-torsdag fra kl. 07.00-20.00 og fredag fra kl. 07.00-18.00 (fra 07.00-08.00 dog kun for selvtræning). Lørdage, søndage og helligdage er der lukket.

»Alle er velkomne. Vi har sørget for koldt vand i automaterne,« lyder opfordringen fra Jan Væring, driftsleder for Randers Sundhedscenter.

Relaterede artikler

Nyeste artikler