4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Tre bilister knaldet med narko i blodet

Mandag kl. 08.35 blev en 36-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nordjyske Motorvej ved Randers SV. 

Mandag kl. 10.50 blev en 43-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Ringboulevarden i Randers NV. 

Mandag kl. 21.34 blev en 58-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Nørrebrogade i Randers NØ. Han blev desuden sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, da han havde en mindre mængde amfetamin på sig.

*****

Mere politistof fra Randers

Seks anholdt i sag om ulovlige cigaretter

I alt seks personer er mandag anholdt i aktion i en sag om ulovlige kopicigaretter.

National enhed for særlig Kriminalitet (NSK) har i samarbejde med Østjyllands Politi mandag anholdt seks personer i en sag om ulovlige kopicigaretter.

Tre personer blev mandag eftermiddag anholdt på en adresse i Randers, hvor politiet fandt et større parti ulovlige kopicigaretter. Tre yderligere personer blev anholdt efter en eftersættelse i bil og afsøgning med hunde.

Ledende politiinspektør i NSK, Michael Kjeldgaard, siger:

»Jeg er tilfreds med gårdsdagens anholdelser. Nu forestår et videre efterforskningsarbejde, der kan afdække mere om den organiserede gruppe, som vi mistænker står bag.«

De anholdte fremstilles i grundlovsforhør i dag 27. februar kl. 13.30 ved Retten i Randers.

Anklagemyndigheden vil anmode om dørlukning ved grundlovsforhøret. NSK har derfor ikke yderligere at oplyse på nuværende tidspunkt.

Relaterede artikler

Nyeste artikler