11.8 C
Randers
lørdag, maj 25, 2024

Tre gange 25-års jubilarer på Tradium

I det nye skoleår har tre medarbejdere på Tradium kunnet fejre deres 25-års jubilæum.

Marianne Kjeldsen
Marianne Kjeldsen kom i lære på Handelsskolen i Randers i 1996, hvor hun var et år i økonomiafdelingen og et år i skolens internationale afdeling. Efter at være blevet udlært i 1998, blev hun ansat på Viborg Handelsskolen (i dag Mercantec) som uddannelsessekretær frem til maj 2007, hvorefter hun i en kort periode frem til november 2007 var ansat på Randers HF og VUC.

Herfra blev Marianne Kjeldsen headhuntet til en stilling på Handelsskolens afdeling på Rådmands Boulevard, som uddannelsessekretær og til pasning af afdelingens bibliotek.

I 2016 blev det bestemt, at HHX fra Minervavej og Rådmands Boulevard, skulle slås sammen på Rådmands Boulevard, og HG fra begge adresser skulle flyttes til Minervavej. Her flyttede Marianne med på Minervavej, hvor hun også begyndte at lægge skema. Da der blev skabt en central planenhed på Tradium, var det derfor naturligt, at Marianne med hendes store indsigt i både de administrative og skemamæssige processer, blev overflyttet hertil.

Marianne er her en dygtig, serviceminded medarbejder med godt humør, som kollegerne sætter pris på hver dag.

Jakob Tetens Lund
Jakob Tetens Lund er uddannet cand.scient. i biologi fra Aarhus Universitet og har siden 1996 undervist på Tradium (tidligere Randers Tekniske Skole) i teknologi, biologi og bioteknologi først på optikerafdelingen og siden 1999 på teknisk gymnasium, htx. Siden 2017 har Jakob siddet som uddannelsesleder i afdelingen.

Igennem årene har Jakob været involveret i talrige udviklingsprojekter, været primusmotor på Naturvidenskabsfestival og været en del af opgavekommissionen på teoretisk pædagogikum. I dette arbejde smitter hans store engagement, hvilket får projekterne til at lykkedes.

Eleverne mødes af Jakob med ægte interesse, og han formår både at se den enkelte elev og den store helhed. Han er en vellidt kollega og respekteret leder, der med høj faglighed, lydhørhed og stor empati skaber en konstant udvikling, både på det personlige plan og for hele afdelingen. Han brænder for arbejdet med unge og for den særlige dannelse, der ligger i htx-uddannelsen.

Per Andersen
Per Andersen blev uddannet elektroniktekniker i 1981. I årene fra 81 til 96 høstede han erfaring rundt om i hele verden, og siden har han arbejdet i undervisningssektoren. I dag arbejder han som underviser på afdelingen for Strøm, styring og it.

Per er karakteriseret ved en stor nysgerrighed, en umådelig lyst til at lære nyt og til at diskutere læring, pædagogik og udvikling. Det vidner om en stor passion og loyalitet over for skolen og over for de elever, han arbejder med.

Igennem årene har Per haft en stor berøringsflade på Tradium, såvel som til mange andre skoler, og han er entusiastisk omkring internationalt samarbejde, og hvordan det kan styrke afdelingens og skolens profil.

Per er i dagligdagen en underviser og kollega, der er med til at skabe tillid, rummelighed, lyst til læring, og ikke mindst glæde. Per møder verden med et smil og en vished om, at det bliver en god dag.

Relaterede artikler

Nyeste artikler