-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Tumult ved beværtning i Randers – flere anholdte

En dørmand på en bar på Middelgade i Randers C kontaktede natten til fredag kl. 00.01 politiet, efter han havde tilbageholdt en 18-årig mand, som havde spyttet på ham. 

En patrulje kørte til stedet, hvor dørmanden forklarede, at han havde meddelt den 18-årige, at han ikke måtte komme ind på stedet, fordi han var for fuld. Det var den 18-årige blevet sur over og havde spyttet dørmanden i ansigtet. 

Betjentene overtog den 18-årige, som blev anholdt og sigtet for vold. 

Senere omkring kl. 2.50 skabte en 25-årig mand uro på samme bar, og da dørmændene ville bortvise ham, slog han ifølge dørmændene ud efter den ene af dem. Han blev derfor tilbageholdt, og da politiet kom frem, blev den 25-årig sigtet efter restaurationsloven. 

En 26-årig ven til den 25-årige opførte sig aggressivt og efterkom ikke politiets anvisninger, og han blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Den 26-årige havde en mindre mængde kokain på sig og blev derfor også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Kl. 3.45 blev endnu en mand anholdt på samme sted. Denne gang var det en 24-årig mand, som kom med flere nedladende kommentarer til en patrulje, som han også gav en ”fuckfinger”. Han blev sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

29-årig sigtet for at true betjente

Tidligere på aftenen kl. 21.15 måtte en politipatrulje køre til en adresse i Randers NØ efter en anmeldelse om, at en beboer i en lejlighed var voldsom og skabte utryghed på stedet. 

Betjentene fik kontakt til den 29-årige mand, som bor i lejligheden. Det viste sig, at han havde kastet rundt med møblerne i sit hjem, og han var fortsat meget opfarende. 

Da han begyndte at komme med nedladende bemærkninger og råbte af betjentene, blev han anholdt, og det lykkedes patruljen at få ham i håndjern, selvom han gjorde kraftigt modstand. 

I patruljebilen og inde på politistationen kom han med flere truende udsagn rettet mod betjentene, og han endte med at blive sigtet for trusler mod polititjenestemand, for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand og for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

11-årig blev utryg ved mand i Kristrup

En forælder til en 11-årig pige ringede torsdag kl. 18.54 til politiet og fortalte, at deres datter var blevet tilbudt et lift af en fremmed mand, hvilket havde gjort hende noget utryg. 

Datteren gik omkring kl. 16.45 på Byvænget i Kristrup ved Randers, da en mand i en hvid bil holdt ind til siden og spurgte, om han skulle køre hende hjem. Det sagde pigen nej til og skyndte sig hjem. Senere fortalte hun om oplevelsen til sine forældre, der kontaktede politiet. 

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden og høre, hvad hans hensigt var.Relaterede artikler

Nyeste artikler