14.1 C
Randers
torsdag, september 19, 2024

Udbyhøj Lystbådehavn fylder 10 år

Jubilæet fejres fredag den 20. maj og lørdag den 21. maj med både fest, musik, marked og opvisninger. Alle er velkomne.

Randers kommune indviede i maj 2012 Danmarks nye fjordhavn i Udbyhøj Nord. Det er nu 10 år siden, og Udbyhøj Lystbådehavn har været en motor for det nærmeste lokalområde. Der er skabt nyt liv for de lokale iværksættere, der er blevet rift om salget af både helårshuse og sommerhuse, campingpladsen har fået flere gæster – og ikke mindst har området fået en rekreativ oase til et aktivt fritidsliv for både borgere og de besøgende. Med kun 30 minutters sejlads fra Kattegat er Udbyhøj Lystbådehavn porten til Naturpark Randers Fjord. Omkring 1200 gæstesejlere og 200 autocampere besøger Udbyhøj Nord i løbet af en sæson.
 
Randers kommune indviede i maj 2012 Danmarks nye fjordhavn i Udbyhøj Nord. Det er nu 10 år siden, og Udbyhøj Lystbådehavn har været en motor for det nærmeste lokalområde. Der er skabt nyt liv for de lokale iværksættere, der er blevet rift om salget af både helårshuse og sommerhuse, campingpladsen har fået flere gæster – og ikke mindst har området fået en rekreativ oase til et aktivt fritidsliv for både borgere og de besøgende. Med kun 30 minutters sejlads fra Kattegat er Udbyhøj Lystbådehavn porten til Naturpark Randers Fjord. Omkring 1200 gæstesejlere og 200 autocampere besøger Udbyhøj Nord i løbet af en sæson.

Lystbådehavnen er et stort aktiv i naturparken. Gennem årene har der været et samarbejde mellem Randers Kommune og lokale ildsjæle, som har udviklet området med stor respekt for den skønne natur. Et arbejde, som fortsætter i de kommende år.

Vær med til fejringen

Jubilæumsfesten arrangeres af den lokale arbejdsgruppe SU-events med økonomisk støtte fra Randers Kommune. Arbejdsgruppen består af repræsentanter fra Sødring Udbyhøj Borgerforening, Sødring Forsamlingshus og Foreningen Udbyhøj Havn, der alle arbejder for at skabe aktiviteter og fællesskab i lokalområdet.

I anledning af10 års jubilæet bliver festteltet rejst på havnen. Fredag aften går jubilæumsfesten i gang med Gasolin-jam fra bandet ‘Fi Fi dong’. De får følgeskab af musikerne Marie Frank, Dan Hougesen og Michael Trier. Aftenen bliver sluttet af med smukt fyrværkeri. Inden koncerten er der fællesspisning i teltet, hvor gæsterne kan nyde deres medbragte madkurv.

Lørdag fortsætter festen fra kl. 10. Der vil være aktiviteter dagen igennem – lige fra kræmmermarked og fitnessopvisning til bueskydning og helikopteropvisning. Om aftenen er der helstegt pattegris, som kan nydes i teltet, inden det går løs med musik fra bandet ‘Johnny Madsen Tribute’ og ‘Hvide Løgne, som spiller blandet musik fra 80’erne og 90’erne.

Fifi Dong med Peter Wildmand underholder

Forestil dig en aften med Danmarks fedeste Gasolin jam band, Fifi Dong med den lokale Kim Larsen sound-a-like Peter Wildmand i front akkompagneret af et stærkt musikalsk set-up. Dette kan du nu opleve på Udbyhøj Havn.

Det bliver en fantastisk aften. Og lige når du er på vej ned ad Rabalderstræde i selskab med det bedste til mig og mine venner, bliver det endnu vildere. For i dette All Star Tribute Show show får Fifi Dong besøg på scenen af 3 forrygende solister, der på skift giver sine bud på nogle af Larsen klassikerne.

Michael Trier, der har fuld fart på sin egen solokarriere med nyudgivet single og også kan opleves i Thomas Helmig Jam og mon ikke der bliver plads til Sirenesangen, som netop Helmig har lavet sin egen version af.

Fifi Dong

Marie Frank, der nærmer sig 25 års jubilæum som én af dansk musiks stærkeste solister og singer-songwriters, og som udover flere stærkt sælgende albums har en kåring som Årets Sangerinde ved Danish Music Awards 2002 og flere Grammy priser på Cv´et.

Dan Hougesen er et sandt powerhouse af en solist, kendt fra Natural Born Hippies og Third Stone From the Sun. Med sin intense og følsomme vokal kan han levere alt fra Susan Himmelblå til Det Bedste Til Mig og Mine Venner.

Der bliver ikke sparet på hverken rå power, flænsende guitar soloer eller flabet følsomhed i dette show, der bliver kædet sammen af de 2 konferenciers Jan Iversen og Karsten Danielsen, kendt fra Kim Larsen showet Som Et Strejf Af En Dråbe.

Billetter kan købes på:
https://su-events.safeticket.dk/.

Her er hele programmet

Program, fredag

● Kl. 14.30: Teltet åbner – gæster ankommer og Hadsund skoleorkester spiller. Gratis kaffe og østjysk kagebord samt Slush ice til børn

● Kl. 15.00 – 16.30: Taler med Borgmester Torben Hansen samt flere politikere og embedsmænd

● Kl. 17.30 Teltet åbner for spisning med egen medbragt mad (drikkevarer SKAL købes i teltet – der vil kunne købes pølser og pommes frites ved siden af teltet)

● Kl. 18: Fælles spisning – musik med DJ

● Kl. 20.00: Gasolin show går på – del 1 – Gæste solister under show’et : Marie Frank, Dan Hougesen og Michale Trier

● Kl. 21.00-21.30: Pause

● kl. 21.30-22.30: Gasolin show – del 2

● kl. 22.30-22.45: Fyrværkeri

● kl. 22.45-24.00: DJ

Lørdag d. 21 Maj

Lørdag bliver den helt store festdag. Om aftenen vil der være helstegt pattegris, der kan nydes i teltet inden det går løs med musik fra bandet ’Johnny Madsen Tribute’ og ’Hvide Løgne’. Sidstnævnte leverer blandet musik fra 80’erne og 90’erne, Festpladsen åbner allerede lørdag formiddag klokken 10, hvor der vil være et væld af aktiviteter dagen igennem. Der kan for eksempel nævnes kræmmermarked, fitness opvisning, bueskydning og helikopter opvisning.

Program, lørdag

● Kl. 9.30-11.30: Banko – dørene åbnes kl 8.30

● Kl. 10.-17.: Pladsen er åben – kræmmermarked, hoppeborge, badebolds turnering, petanque, bue skydning, kajak for alle m.m.

● Kl. 12-13: Hadsund skoleorkester marcherer igennem Udbyhøj.

● kl. 13.00-13.30: Helikopter opvisning

● Kl. 13.30-14.30: Fitness fabrikken giver opvisning hvor alle er velkommen til at deltage

● Kl. 14-16: Steve Hart underholder på pladsen

● Kl. 14.30-16.00: Bech og Bech sørger for god musik og havnestemning i teltet.

● Kl. 17.30 Teltet åbnes for spisning

● Kl. 18.00-19.30: Spisning ved Slawteren – helstegt pattegris med tilbehør – DJ under maden

● Kl. 19.30 – 20.30 : Johnny Madsen Tribute

● Kl. 20.30 – 21.00 Pause med DJ

● Kl. 21.00-22.00: Johnny Madsen Tribute

● Kl. 22.00-22.30: Pause /scene skift – DJ

● Kl. 22.30-23.30:Hvide løgne

● Kl. 23.30-24.00: Pause med DJ

● Kl. 24.00- 01.00:Hvide løgne

● Kl. 01.00: Festen slutter, teltet lukkes ned.

Yderligere oplysninger om jubilæumsfesten og køb af billetter sker via Udbyhøj Lystbådehavns hjemmeside

Relaterede artikler

Nyeste artikler