22.7 C
Randers
lørdag, juni 25, 2022

Uenighed ved flaskeautomat endte med voldssigtelse

Onsdag kl. 15.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en mand havde opført sig voldeligt overfor et barn ved en flaskeautomat ved Coop365 på Hadsundvej i Randers.

Ifølge den 10-årige pige havde hun været i færd med at pante flasker, da en mand var kommet ind i rummet og gentagne gange, og til sidst i meget højt toneleje, havde spurgt, hvornår hun var færdig, hvortil pigen havde svaret, at det vidste hun ikke.

Da pigen havde puttet den sidste flaske ind, var manden kommet ind i rummet, havde skubbet hende til side og trykket hendes flaskebon ud, hvorefter de to havde haft en kort meningsudveksling. Da de kort efter begge var gået ud af rummet, havde pigen ringet pigen til sin mor, og mens hun havde talt med hende, havde manden spyttet efter hende, hvorefter han havde svinget en pose med noget indhold i på hendes venstre kind.

Manden gik herefter ind for at handle, og pigens mor ankom til stedet. Moren kontaktede politiet og hjalp med at få tilbageholdt manden, inden politiet ankom. Den 52-årige mand blev herefter anholdt og sigtet for vold.

Relaterede artikler

Nyeste artikler