4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Unikt kunstværk af outsider-kunstner Maria til salg for Danmarks Indsamling

Outsider-kunstneren Maria Sloth Sørensen har sat sit kunstværk til salg for at støtte verdens udsatte børn. Det store kunstværk er sat på auktion og alt overskud går til Danmarks Indsamling

Har du altid drømt om at eje et unikt kunstværk, der samtidig støtter en god sag? Så er det nu din chance. Outsider-kunstner Maria Sloth Sørensen, fra GAIA Museum of Outsider Art, har skabt det imponerende kunstværk “De 17 verdensmål-kunstværk”, og nu kan virksomheder og privatpersoner byde på det i forbindelse med Danmarks Indsamling.

“De 17 verdensmål-kunstværk” er et 2,5 x 2,5 meter stort maleri i cirkelform, hvor Maria Sloth Sørensen har fortolket verdensmålene. Værket blev skabt under den første coronanedlukning, da kunstneren ikke kunne deltage i sociale arrangementer. Her fik hun tid til at reflektere over verdensmålene, ulighederne i verden og vigtigheden af at passe på vores natur og miljø.

»Jeg drømmer om, at mit kunstværk kommer til at hænge hos et musik- og teaterhus eller en kreativ virksomhed. Jeg går nemlig selv meget op i kreativitet og musik,« siger Maria Sloth Sørensen, der bor på Bocenter Marienborgvej og har Downs Syndrom.

Værket har tidligere været udstillet i Randers Kommunes administrationsbygning og medfølger også to indrammede refleksioner, der beskriver kunstnerens følelser og tanker. »Hver gang jeg har lavet et kunstværk, så hører der en tekst med. Mine kunstværker og tekster er med til at forklare, hvordan jeg har det, og det er vigtigt for mig,« siger Maria.

Maria har tidligere doneret et kunstværk til en auktion til fordel for Knæk Cancer, og nu har hun valgt at donere alle indtægter fra salget af “De 17 verdensmål-kunstværk” til Danmarks Indsamling. “Det giver rigtig god mening for mig at donere kunstværket til Danmarks Indsamling, de 17 verdensmål er også til for at hjælpe verdens udsatte børn,” siger hun.

Maria Sloth Sørensen vil også selv deltage i Danmarks Indsamling og være til stede som tilskuer under første del af showet.

Byd på kunstværket her:
Bliv ejer af De 17 Verdensmåls-kunstværk Randers

Kunstværket “De 17 verdensmål” består af det 2,5m x 2,5m store hjul, der er Marias fortolkning af verdensmålene – sammen med hendes tanker i to rammer Foto: Randers Kommune
Outsider-kunstneren Maria Sloth Sørensen ved siden af kunstværket “De 17 verdensmål” Foto: Randers Kommune

Relaterede artikler

Nyeste artikler