21 C
Randers
lørdag, maj 18, 2024

Vanddag for alle sammen med Selvhjælp Randers og Hav&Fjord.

Kast dig ud i bølgen blå, mærk suset og spændingen ved at ro kajak, ro i en jolle, eller tag en meditativ paddleboard-tur. Her er fantastiske muligheder for en dejlig dag ved og på vandet og Hav&Fjord står klar til at hjælpe jer i gang.

Har du lyst til en dag, hvor der er vand på programmet, så er denne vanddag arrangeret af Selvhjælp Randers og Hav&Fjord måske noget for dig. Der vil være mulighed for at prøve lidt af hvert og alle er velkommen. Er du til en kajaktur, en tur på paddleboard eller har du mere lyst til bålhygge og krabbevæddeløb, så vil der være mulighed for det denne dag.

Selvhjælp Randers inviterer nemlig alle med til en dag ved vandet. Med midler fra Randers Kalenderen har Selvhjælp Randers fået mulighed for at tilbyde en tur til stranden i Udbyhøj. Her står instruktører fra Hav&Fjord klar med sjove aktiviteter på og ved vandet. Der er mulighed for at prøve kræfter med SUP-boards, kajak, ro en tur i en jolle, bade ved stranden, fiske, fange krabber, få en snack ved bålet og meget mere.

Lykke Elmose der er projektleder for naturlig Selvhjælp udtaler:

»Vi var så heldige at få midler fra Randers kalenderen til at arrangere denne vanddag for byens borgere i alle aldre. Derfor har vi i samarbejde med Hav&Fjord lavet dette event. Arrangementet er tiltænkt alle, der har lyst til en hyggelig dag ved vandet, og en dag væk fra byen og ud i naturen ved stranden. Alle kan deltage om du er enlig, venner, familie, gamle, unge og alt derimellem. Vanddag er for alle «

Vanddagen foregår søndag d. 11. september kl. 10-16 ved Udbyhøj – stranden ved færgen. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Bus kører fra Randers kl. 10 og fra Udbyhøj kl. 15.30. Bussen er gratis.

Der er mulighed for at prøve SUP-boards, kajak, ro i jolle, badning, bål, bålsnacks, fiskeri, krabbevæddeløb m.m.  Kræver tilmelding følg linket: Vanddag for alle | Selvhjælp Randers

Relaterede artikler

Nyeste artikler