-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Vinterferie på Randers Naturcenter

Børn og deres voksne inviteres til ferieaktiviteter ved Gudenåens bred fra mandag d. 14. februar til og med torsdag d. 17. februar. Alle dage, kl. 10-14.

Mandag og tirsdag begynder aktiviteterne med besøg af naturcentrets huskunstner Maja Ingerslev. Med udgangspunkt i naturens egne materialer skaber hun kunst, og du kan få lov til at være med. Maja Ingerslev arbejder med at formidle naturens værdi og forunderlighed via kunstens sprog, med landart, installation, fotografi, video, papirklip og naturmaterialer. Sidste år i august skabte hun det vandrende hus – lavet af naturmaterialer fra omgivelserne i Fussingø.
 

“Vinteren kan føles både lang, kold og kedelig. Derfor er vi også rigtig glade for igen at kunne åbne og byde på sjove og lærerige ferieaktiviteter. Og vi er særligt glade for at ferien er startskuddet på tre måneders samarbejde med billedkunstner Maja Ingerslev. Så kom endelig forbi og bliv kreativ udfordret i naturen, ” siger naturvejleder Birgitte Ptak.

Alle dagene tænder Randers Naturcenter op i bålet, hvor besøgende kan varme deres medbragte mad over gløderne. Lån en kikkert og gå på fuglekiggeri. Bliv klogere på de fantastiske fugle og deres sjove næb i fuglequizzen. Trænger I til at strække benene, kan I gå en tur i de storslåede Vorup Enge og besøge fugletårnene. I kan også gå på jagt med et lånt net i det lokale vandhul – måske fanger I et søuhyre. I vinterferien kan I blandt meget andet  gå på jagt med et lånt net i det lokale vandhul på Randers Naturcenter .

Relaterede artikler

Nyeste artikler