4.7 C
Randers
tirsdag, april 23, 2024

Ydelseskontoret: Risiko for forlænget sagsbehandling i oktober

Normalt kan borgere ringe ind og tale med Ydelseskontorets medarbejdere alle hverdage fra 10.00 – 12.00. Tirsdag og torsdag i hele oktober kan der dog opstå ekstra ventetid på telefonerne. Torsdag den 13. og fredag den 14. oktober er kontoret lukket for henvendelser.

I hele oktober sidder der kun to medarbejdere klar på telefonerne tirsdag og torsdag. Det skyldes, at medarbejderne er under oplæring i forbindelse med en ny organisationsform i Ydelseskontoret.

Derudover har Ydelseskontoret lukket ned for personlig og telefonisk henvendelse torsdag den 13. og fredag den 14. oktober, da alle Ydelseskontorets medarbejdere er på uddannelseskursus.

»Vi håber, at omorganiseringen gør det mere enkelt for borgerne at være i kontakt med os. Mens vi oplærer vores medarbejdere, er der færre til at tage telefonerne om tirsdagen og torsdagen i oktober, og den 13. og den 14. oktober er Ydelseskontoret helt lukket for henvendelser. Vi beklager den ekstra ventetid og forlængede sagsbehandlingstid, der kan opstå, og vi håber på forståelse for situationen,« siger Anita Henneberg Laursen, afdelingsleder i Ydelseskontoret.

Den nye organisation skal føre til, at borgere fremover kun skal forholde sig til én sagsbehandler, og at det er den samme hver gang, de er i kontakt med Ydelseskontoret vedrørende kontanthjælp, ressourceforløb eller enkeltydelse.

Relaterede artikler

Nyeste artikler