14 C
Randers
fredag, oktober 18, 2024

Efterlysning: Kan du genkende disse mænd?

Østjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at få identificeret to mænd, der mistænkes for natten til søndag den 1. september at have overfaldet en 39-årig mand på Odinsgade i Randers C.

Hvis du genkender de to mænd på disse billeder fra videoovervågning i det centrale Randers er, så hører Østjyllands Politi meget gerne fra dig.

(Flere billeder nederst)

De to mænd er mistænkt for at stå bag et overfald på en 39-årig mand søndag den 1. september omkring kl. 03.34 på Odinsgade i Randers C. Overfaldet fandt sted ud for Borgerservice.

Ifølge politiets oplysninger i sagen havde de to mænd og den 39-årige en forudgående konfrontation på et værtshus på Søndergade i Randers C, inden de hver især forlod stedet. Kort tid efter overfaldt de to mistænkte gerningsmænd den 39-årige mand ikke langt derfra.

Den 39-årige blev i forbindelse med overfaldet først væltet omkuld og efterfølgende udsat for en lang række slag og spark, og sagen bliver derfor efterforsket som en sag om grov vold begået i forening af de to formodede gerningsmænd.

Gerningsmændene stak efterfølgende af fra stedet, og da det har ikke været muligt for politiet at finde frem til dem via efterforskningen af sagen, offentligør Østjyllands Politi nu billeder af dem fra videoovervågning på stedet.

Selvom billederne ikke er af den bedste kvalitet, så håber politiet, at nogen kan genkende dem eller ved, hvor de to mænd befinder sig, så politiet kan få en nærmere snak med dem. Østjyllands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114.

De to mænd er også velkomne til selv at kontakte politiet, så de kan blive afhørt til sagen, og efterlysningen af dem kan blive fjernet.

Relaterede artikler

Nyeste artikler