15.7 C
Randers
tirsdag, april 30, 2024

Billig benzin og rabat på bilvask på Uno-X-station i Randers

I morgen den 18. april markeres åbningen af den nye Uno-X station i Sønder Borup. Det markeres med tilbud om rabat på brændstof og bilvask.

Fra klokken 15-18 tilbyder Uno-X-stationen en krones rabat på brændstof, og de næste 14 dage, kan man få vasket sin bil til halv pris.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye Uno-X station i Sønder Borup, fortæller han i en pressemeddelelse.

»Det er vigtigt for os, at vi kan hjælpe med det hele, så længe det ikke kommer i vejen for en nem og tryg oplevelse. Og jeg kan ikke komme i tanke om en bedre partner end 7-Eleven som jo er lig med lethed,« siger Claus Gottlieb.

Uno-X oplyser samtidig, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv,  7-Eleven og Q8 Erhvervskort fortsat kan benyttes på tankstationen.

Jesper Østergaard, administrerende direktør i 7-Eleven Danmark, som er en del af Reitan Retail, ser frem til partnerskabet.

»Vi har set frem til at lancere partnerskabet med Uno-X og glæder os til at byde forhåbentlig rigtig mange glade kunder velkommen i vores butik,« siger Jesper Østergaard.

»Vi håber, at det nye enkle brændstof-koncept vil gøre oplevelsen for vores kunder endnu bedre.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Det betyder, at Uno-X nu er landets næststørste stationskæde.«

Relaterede artikler

Nyeste artikler