14.6 C
Randers
tirsdag, maj 7, 2024

Bo Ratz tilbage til Konservative

Efter en afstikker til Nye Borgerlige, er Bo Ratz nu tilbage i Det Konservative Folkeparti.

»Jeg er glad for i dag at kunne fortælle, at jeg vender hjem til Det Konservative Folkeparti.

»Efter et “kaffemøde” med lokalformand Christian Krogh fra Konservative, stod det klart for mig, at det at vende tilbage til det parti, jeg er valgt af, var det rigtige for mig,« siger Bo Ratz.

»I den periode, hvor jeg repræsenterede Nye Borgerlige, har jeg opretholdt et tæt samarbejde med Konservative i byrådet, så det var egentligt et nemt og helt naturligt valg at vende tilbage.

»Jeg glæder mig til igen at kunne arbejde fuldt ud for at fremme konservativ politik,« betoner han.

»Jeg skal ikke videre, jeg skal hjem, siger Bo Ratz Larsen,« som meldte sig ud af partiet i juni 2022.

Han bliver taget godt imod af de konservative i Randers.

»Det er fantastisk at de konservative igen er oppe på 4 medlemmer af Randers Byråd,« siger Christian Krogh.

Han henviser til, at Bo Ratz har lavet et godt arbejde i Byrådet, hvor han især har arbejdet med nogle gode konservative holdninger i:

»Landdistriktsudvalget hvor udviklingen af Naturpark Randers Fjord og Udbyhøj Havn og området omkring har haft hans store interesse. Skole- og uddannelsesudvalget (som næstformand) hvor arbejdet i udvalget blandt andet har resulteret i konservative mærkesager, da der er blevet indført frit skolevalg, kortere skoledage og mulighed to-lærerordning,« bemærker den konservative formand.

Christian Krogh oplyser, at Bo Ratz har deltaget i de konservative byrådsgruppemøder i perioden, hvor han var ude af partiet.

 Bo Ratz meldte sig ind i Det Konservative Folkeparti, da han var 17 år. Faderen var også konservativ, og partiets ideologi og visioner har altid ligget i blodet.

»Derfor er det dejligt, at Bo kommer ”hjem” igen,« siger Christian Krogh

Relaterede artikler

Nyeste artikler