2.9 C
Randers
torsdag, april 25, 2024

Cykelresultater

Randers Cykleklub af 1910’s ryttere var søndag til landevejsløb i Ørbæk på Fyn, og her fik klubben en ny rytter i dansk cyklings bedste klasse, idet Mathias Kirk med en suveræn spurt vandt B-klassens løb, og dermed sikrede sig oprykning til A-klassen.

I B-klassen kom også RC’s Jacques Stilling med hjem i første gruppe, og han sluttede på en 9. plads.

Løbet i Nyborg var en del af den landsdækkende Demin Cup for A-klassen og UnoX Cup for U19 rytterne. I begge klasser var der randrusiansk islæt, idet de to brødre Mads-Emil Dupont Hougaard og Frederik Dupont Hougaard deltog i hhv. A og U19.
Mads-Emil, der kører på Team Herning CK Elite Biemme Danmark, var flere gange med i forskellige udbrudsforsøg, og sluttede i fronten af hovedfeltet på en 23. plads.

Frederik er kun U17 rytter, og kørte sit førte U19 løb, og skulle dermed køre næsten dobbelt distance af, hvad han er vant til. Frederik sad hele tiden med helt fremme i feltet, og det blev til en flot debut placering i U19 som nr. 24.

I C klassen blev Jonas Jensen nr. 7, og han nærmer sig dermed en oprykning til B-klassen.
Hos de lidt ældre herrer blev til i Master B klassen til placeringer som hhv. nr. 9, nr. 14 og nr. 16 til Michael Jensen, Søren Rix Ingvardsen og Jesper Christiansen, men Roy Andersen sluttede som nr. 11 i Master C klassen.

I den anden ende af aldersskalaen kørte RC1910’s ungdoms- og børneryttere også nogle flotte løb:

Andreas van den Hoorn, U17, nr. 19
Alfred Quottrup, U15 nr. 15
Holger Errebo, U15 nr. 19
Felix Würtz Ingvardsen, U13 nr. 8

Jens Christian Schmidt, U13 nr. 11
Viktor Gregers Rasmussen, U11 nr. 5

Oskar Quottrup, U11 nr. 6

I næste weekend deltagerne RC1910’erne i løb i det østjyske, hvor der lørdag køres løb ved Stjær/Galten arrangeret af CK Aarhus, og søndag skal rytterne dyste om medaljer ved det jysk-fynske mesterskab, der køres på landevejene omkring Odder.

Relaterede artikler

Nyeste artikler