8.1 C
Randers
torsdag, marts 28, 2024

Debat: Løgne fremmer ikke din sag, hr. Zimmermann

Læserbrev af Mogens Nyholm, medlem af byrådet i Randers, Radikale Venstre

Tak til byrådsmedlem og folketingsmedlem Nick Zimmermann for læserbrevet, hvor han på bedste vis giver argumenter til, at han ikke passer sit byrådsarbejde godt nok; efter nyvalget til folketinget. Noget lokale radikale for nyligt har påpeget i et læserbrev.

Zimmermann skriver, at han kun har været fraværende ved 8 møder i landdistriktsudvalget i fem år. DF’eren glemmer at oplyse, at de fem af hans afbud til landdistriktsudvalget er fra medio af oktober år 2022 og til begyndelsen af marts år 2023.

Efter radikales første udmelding om den unge DF´er må fratræde udvalgsformandsposten, har unge Zimmermann meldt fra til endnu et landdistriktsmøde, ligesom der er kommet afbud til både ét byrådsmøde og ét møde hvor DF har udvalgsformandsposten.

Altså: Siden medio oktober år 2022 har DF’s folketings og byrådsmedlem været fraværende i 6 ud af nu 7 møder i landdistriktsudvalget, og desuden blevet væk fra 5 ud af de alt 13 møder, der er afholdt i byrådssalen og i Miljø og Teknik udvalget. Det er fuldstændig uacceptabelt!

Radikale Venstre i Randers kommune har underskrevet en konstitueringsaftale på valgnatten sammen med lokale DF – og det er ikke fordi vi er radigale som Zimmermann kalder os, (smil). Til gengæld antager og kræver vi, at Dansk Folkeparti lever op til konstitueringsaftalen fuldt og helt i hele valgperioden.

Hvis ikke DF’s enlige byrådsmedlem vil vægte sit byrådsarbejde på ansvarlig vis, må partiet lade deres 1. suppleant overtage partiets enlige byrådsplads.

Udvalgsformandsposten i Miljø og Teknik er en tidskrævende post, der kræver politikeren er i Randers kommune, og ikke løber rundt i København det meste af ugen.

Zimmermann skriver ord om min og radikales politiske gøren og laden i Randers byråd. Kort kommenteret er det en blanding af vrøvlerier og løgne.

NB: Zimmermann og Dansk Folkeparti er selv med i det aktuelle budget for Randers kommune, hvilket han selvfølgelig glemmer at fortælle læserne. I budgettet hvor DF deltager er der både ord om og penge til den vederstyggelige velfærdsteknologi til de ældre, som han omtaler i sin lange svada mod lokale Radikale Venstre.

God påske til dig Nick Zimmermann. Jeg håber du og din lokale DF-bestyrelse tager en alvorlig snak om dit ringe fremmøde, tilstedeværelse og dårlige deltagelse i dit lokale byrådsarbejde.

I har en flittig 1. suppleant, der evner at tage over, ved jeg.

Læs også:

Er du radigal, Mogens Nyholm?
Nick Zimmermann (DF) bør trække sig som udvalgsformand

Relaterede artikler

Nyeste artikler