-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Disco for borgere med særlige behov

Diskotek Rustik & Flamingo i Randers og Klub 85 holder et brag af en fest for borgere med særlige behov i Randers Kommune og omegnskommuner

Leder af Klub 85 i Randers Vibbe Kastbjerg lover, at den gode stemning er sikret, når omkring 150 feststemte borgere i morgen indtager diskotek Rustik & Flamingo i Middelgade.

Arrangementet har bl.a. til formål at danne et netværk, og udvide de allerede eksisterende netværk fortælle Vibbe Kastbjerg, og understreger, at sociale relationer og netværk er væsentligt.

Arrangementet vil måske også være en chance for at finde en kæreste. Tidligere har Klub 85 afholdt speeddating, og de som viste sympati for hinanden, har nu muligheden for at mødes igen, og evt. blive kærester.

Initiativet er taget af Vibbe Kastbjerg. Hun vil gerne, at borgerne kan mødes til en fest under trygge forhold. Derfor tog hun kontakt til Rustik og Flamingo, som straks var med på ideen.

Der vil være 2 afdelinger, med hver deres slags musik. Alt fra de gode gamle danske hits, 80ér & 90ér hits samt til de helt nye toner.   

Arrangementet finder sted i morgen (fredag) fra klokken 18:30 – 22:00, og bliver en lukket fest. Efter festen åbner Rustik og Flamingo igen klokken 23:00 til normalt diskotek.

Har du interesse i at deltage, skal der ske hurtigst muligt ske tilmelding til Vibbe Kastberg, telefon: 21 24 82 14, eller på mail vibbe.kastbjerg@randers.dk

Relaterede artikler

Nyeste artikler