4.7 C
Randers
fredag, april 26, 2024

Filippa er forsvundet: Hele Danmark sitrer sammen med familien

OPDATERING: Filippa er fundet i live – 32 årig mand anholdt

13-årige Filippa har været meldt savnet siden i går eftermiddags. Hun forsvandt i forbindelse med, at hun uddelte aviser.

Hun forsvandt lige syd for Kirkerup, mens hun var i gang med at dele aviser ud i Kirkerup mellem Sørbymagle og Fuglebjerg, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Twitter.

Politiet iværksatte hurtigt en storstilet eftersøgning, men uden resultat.

»Vi ser på sagen med allerstørste alvor. Og vi vil opfordre alle, der kan ligge inde med informationer om Fillippas forsvinden om at kontakte os hurtigst muligst på telefon 114,« udtaler politiinspektør Kim Kliver.

Tidligere i dag afspærrede politiet et hus, tæt på det sted hvor Filippa forsvandt, og hvor hendes cykel og forskellige ejendele blev fundet. Politiet arbejder nu ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handlings. Det oplyser politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

Tidligere har politiet ikke villet sige, om en forbrydelse lå bag den unge piges forsvinden, eller om noget andet kunne være årsagen. Men nu står det altså klart efter nattens efterforskning, at hun må være blevet udsat for en forbrydelse.

Politiet har natten gennem ledt i området med mere end 20 hunde og et stort antal efterforskere og betjente, lyder det i pressemeddelelse.

Politiet har allerede modtaget i omegnen af 600 henvendelser fra borgere, der har meldt ind med oplysninger eller har ligget inde med videooptagelser. Dem er politiets efterforskere fortsat igang med at undersøge.

Relaterede artikler

Nyeste artikler