-1.4 C
Randers
torsdag, november 30, 2023

Gratis adgang til billard-EM i Randers

4.-7. august er Randers vært for EM i 5-Kegler. Oplev masser af spænding med 48 af Europas bedste spillere.

For andet år i træk blev 45 årige Kasper Kristoffersen fra Ikast-Brande tidligere på sommeren dansk mester i billard-disciplinen 5-Kegler. Nu kommer han til Randers sammen med otte andre danske spillere, der skal kæmpe om EM-guld mod resten af Europa. Kasper Kristoffersen er ikke hvem som helst. Han er nemlig også 17-dobbelte DM-guldvinder i disciplinen pool, og han spås gode chancer til europamesterskabet i Randers.  

Det er Den Danske Billard Union der sammen med Sport Event Denmark og Randers Eventsekretariat har fået EM i 5-Kegler til Randers. Placeringen er valgt efter at der i 2019 var VM i billard-disciplinen 3-Bande carambole. Europamesterskabet i 5-Kegler Billard skal derfor afholdes I Ridehuset på Værket, Randers. En bygning fra 1887, der oprindeligt var dragonkaserne for Kong Christian X. Stedet bliver i dag brugt til store koncerter og kulturarrangementer.  
 
»Med de rammer skaber vi en helt særlig stemning, hvor sporten, historien og kulturlivet møder hinanden. Huset, der er bygget i billardsportens barndom, er derfor en perfekt platform til europamesterskabet,« siger formand for Den Danske Billard Union, Torsten Danielsson. 

Der er gratis adgang i Ridehuset under hele mesterskabet. Torsdag, fredag og lørdag spilles de indledende kampe, mens der er finaler søndag. Der spilles kampe hele dagen fra ti-elleve-tiden. Besøg hjemmesiden Europamesterskabet i 5-kegler for nærmere information.

Relaterede artikler

Nyeste artikler