21 C
Randers
lørdag, august 13, 2022

Hustru til invalideret betjent takker for støtte: Vores håb for fremtiden er båret af støtte fra både nære, fjerne og helt nye bekendte

Indsamling til invalideret betjent er nået over 2,6 millioner kroner, oplyser Thin Blue Line, som er en forening, der har til formål at støtte tilskadekomne ansatte i dansk politi, deres pårørende og efterladte..

Den 18. juni sidste år blev Stefan Nymanns liv på et splitsekund ændret radikalt. Under sit arbejde som politibetjent blev den nu 32-årige mand påkørt og invalideret, og er i dag svært hjerneskadet.

Stefan Nymanns hustru, Gitte Rabjerg Nymannn har udsendt en pressemeddelelse, hvor hun takke for den enorme støtte til sin mand.

»Vi er ovenud taknemmelige for den støtte, vi har oplevet. At mærke, hvordan ens netværk rykker tættere sammen, og hvordan mennesker, som vi slet ikke kender, lever med og ønsker os det bedste – det er stort. De åndehuller, vi har oplevet, og de håb, vi har for fremtiden, er i høj grad båret af denne støtte. Det være sig i form af foldede hænder, mad til fryseren, praktisk hjælp eller økonomiske bidrag. Det gør alt sammen en forskel. Vi håber, at vi i kraft af de muligheder, det giver os, også kan være noget for og give muligheder til andre. Vi er dybt, dybt taknemmelige,« siger Gitte Rabjerg Nymann, og fortsætter:

»Stefan er kun 32 år og har et langt liv foran sig. Det er vigtigt for både Stefan og mig, at det liv kommer til at have indhold. Vi er derfor også enormt taknemmelige for, at vi har landstedet. Her kan vi med penge fra indsamlingen skabe projekter, hvor Stefan ikke er begrænset af sine handicaps. Vi kan fortsat have dyr og noget at gå op i. Derudover lever vi jo hele tiden i håbet om, at den teknologiske udvikling kan skabe flere muligheder. Der kan være genoptræningsformer eller behandlinger, der kan give fremskridt på den ene eller anden måde. Nogle af sådanne forløb vil vi skulle betale for, og det er vi nu med de mange, mange bidrag i stand til. Det er en stor og værdifuld gave, som vi takker bidragyderne og Thin Blue Line for fra dybet af alle vores hjerter,« siger Stefan Nymanns kone.

Stefan Nymann og hans hustru, Gitte, efter ulykken. Screenshot fra Thin Blue Lines indsamlingsvideo

Relaterede artikler

Nyeste artikler