-6.4 C
Randers
tirsdag, november 28, 2023

Livemusik i svømmehallen

På med badeshorts og bikini: Stationspumaerne spiller i Water & Wellness lørdag 21. januar. Langå-bandet spiller tre koncerter i løbet af lørdagen for at samle penge ind til Danmarks Indsamling.

Denne lørdag får badegæsterne sig en noget anderledes tur i svømmehallen. Der er nemlig koncert med Stationspumaerne lige på bassinkanten i Water & Wellness.

Stationspumaerne er Langås festorkester, som spiller gamle danske klassikere á la Otto Brandenburg, Gustav Winckler og John Mogensen. Koncerten foregår lørdag 21. januar klokken 15.00.

Koncerten i Water & Wellness er én af tre koncerter, som Stationspumaerne spiller for at samle penge ind til Danmarks Indsamling. Inden koncerten i badelandet spiller bandet på det sociale værested Perron 4 og på plejecentret Rosenvænget. Tourplanen ser sådan ud:

● Kl. 11.00 Perron 4
● Kl. 13.00 Plejecenter Rosenvænget
● Kl. 15.00 Water & Wellness

Donation til Danmarks Indsamling

I forbindelse med koncerterne donerer Water & Wellness 20.000 kroner til Danmarks Indsamling for verdens udsatte børn. FGU Østjylland støtter med en tourbus med chauffør, som kører bandet rundt til koncerterne hele lørdagen.

Danmarks Indsamling bliver i år sendt live på DR fra Værket i Randers lørdag den 4. februar. Indsamlingen støtter verdens sårbare børn, og med krig i Ukraine, tørke på Afrikas Horn, klimakrise, fødevarekrise og corona-pandemi er der brug for hjælp. Verden brænder, og det er børnene, der betaler den højeste pris. Danmarks Indsamling samler penge ind til udviklingsprojekter i 15 lande og Danmarks 12 største humanitære organisationer, som hjælper nogle af de mest sårbare familier i verdens kriser. Indsamlingen sikrer, at børnene får mad og rent drikkevand, at de får uddannelse, læge- og krisehjælp, omsorg og beskyttelse.

I ugerne op til tv-showet foregår der en lang række indsamlingsaktiviteter i Randers, som svømmehalskoncerten er en del af. Randers Kommune koordinerer indsatsen og har løbende tæt dialog med Danmarks Indsamlingen om de lokale aktiviteter.

Læs mere på www.randers.dk/danmarksindsamling.

Koncertplakat fra Stationspumaerne.

Relaterede artikler

Nyeste artikler