14.8 C
Randers
mandag, september 16, 2024

Ny guide viser vejen til kunsten

Med den trykte guide ’UD MED KUNSTEN’ kan du nu finde vej og blive klogere på de 43 mest markante skulpturer i Randers Kommune

Randers Kommune er rig på kunst i det offentlige rum. Rundt om i kommunen finder du ikke mindre en 70 forskellige skulpturer.

For blandt andet at gøre det nemmere at finde vej til de mange skulpterer udkommer der nu en trykt guide på 100 sider med de 43 mest markante skulpturer i det fri. Guiden har et praktisk lommeformat, sådan at man kan tage den med sig, når man bevæger sig rundt for at se på de mange skulpturer rundt om i Randers Kommune. Guiden fortæller også historien om de enkelte skulpturer, sådan at man som beskuer samtidig kan blive klogere på det enkelte værk.

Den nye skulpturguide ’UD MED KUNSTEN’ lanceres lørdag den 17. august i forbindelse med festlighederne i Kulturhuset i Stemannsgade. Her fejrer man den officielle genåbning efter længere tids renovering. Guiden kan i første omgang hentes hos Randers Bibliotek, Museum Østjylland og Randers Kunstmuseum i Kulturhuset.

Du kan også finde en digital bladre udgave af guiden her

Den nye skulpturguide ’UD MED KUNSTEN’ udgives af Kultur og Fritidsafdelingen i Randers Kommune.

Relaterede artikler

Nyeste artikler