15.3 C
Randers
lørdag, juli 13, 2024

Randers vinder Danmark på Auktion

At Randers var en venlig og gavmild værtsby ved årets Danmarks Indsamling, er hævet over en enhver tvivl. Nu løber kommunen også med årets Danmark på Auktion-pris. Det skyldes, at der var 9 fantastiske ting på auktion.

Det bliver borgmester Torben Hansen fra Randers Kommune der senere på året får overrakt årets “Danmark på Auktion”-pris. Det står fast efter kommunen landede det hidtil bedste samlede hammerslag i Danmark på Auktion siden starten i 2017. Hele 132.750 kroner til verdens sårbare børn blev det til, og dermed henviser Randers Kommune Stevns og Skive til hhv. 2 og 3. pladsen.

»Det er simpelthen fantastisk godt gået. Jeg er så imponeret og glad for, at vi havde så flotte auktioner, og at der var så stor velvillighed i forhold til at sætte en oplevelse eller et kunstværk på auktion til gavn for verdens sårbare børn. Stor tak for alle ni auktioner, som også i den grad udtrykker vores unikke fællesskab,« siger Torben Hansen.

Randers havde hele ni auktioner med på “Danmark på Auktion” og de enkelte hammerslag inkl. gebyrer, der også tilfalder Danmarks Indsamling ses nedenfor. Det var Lauritz.com, der uden beregning stillede auktionsplatformen til rådighed.

Nu venter der ni meget forskellige oplevelser for de heldige købere, der fik hammerslag på de enkelte auktioner.

Randers Auktioner

● Bliv gift midt på stadion i pausen til en superligakamp: 875 kr.
● Helt unik candlelight dinner i Sydamerika kuplen: 20.000 kr.
● Byd på din egen koncert hjemme i badeværelset: 5.250 kr.
● Helt særlig verdensmålskunst: 18.750 kr.
● August-lystfiskereventyr af den vilde slags i Randers Fjord: 3.250 kr.
● Dit eget Elvis og Cash-event på Memphis Mansion i Randers: 23.750 kr.
● Tag vennerne med i Skybox til en 3F-superligakamp af de intense, når Randers FC og Lyngby BK tørner sammen. 32.500 kr.
● Muligheden for at dirigere Randers Kammerorkester: 4000 kr.
● Virksomhedskoncert med Randers Kammerorkester: 24.375 kr

Alle kommunernes hammerslag kan ses her

Relaterede artikler

Nyeste artikler