17 C
Randers
lørdag, maj 11, 2024

Trusler får arrangør til at trække sig fra demonstration

Rebecca Johansson har modtaget så mange trusler og udsat for så mange ubehageligheder, at hun har trukket sig som medarrangør.

Fredag den 3. november deltog omkring 200 mennesker i en demonstration i Randers. Det var en støttedemonstration til fordel for ofrene i Palæstina. Den blev fulgt af et massivt politiopbud.

Èn af arrangørerne var Rebecca Johansson til demonstrationen. Hun og de øvrige arrangører fandt støttedemonstrationen så succesfuld, at den bliver gentaget på lørdag.

Efter fredagens demonstration har hun modtaget flere trusler, telefonopkald, beskeder og kommentarer fra ukendte folk på gaden.

Truslerne og de ubehagelige oplevelser bevirkede, at hun har trukket sig som arrangør til den næste støttedemonstration, som finder sted på lørdag.

»Jeg troede ikke at et arrangement, som havde fokus på børn rettigheder, liv og frihed, kunne give anledning til andet en forståelse – Men der er jeg nok for naiv. Når jeg bliver kaldt nazist på gaden, får anonyme opkald om natten, sætter jeg en grænse,« skriver hun i et opslag på Facebook.

»Folk der kender mig og mit politiske ståsted, ved at retfærdighed for minoriteter altid har været vigtigt for mig. Det er det stadig. Jeg håber at folk fortsat vil bakke op om demonstrationerne, og vise at verden at børn har ret til et liv. Ligegyldigt hvor man kommer fra,« slutter hun opslaget.

Til News Netavis fortæller Rebecca Johansson, at hun ikke er direkte bange for truslerne, men er ganske enkelt træt af at blive udsat for chikane.

»Sådan er det desværre med de sociale medier. Her sidder der nogle højtråbende personer, som har det hele i munden,« påpeger hun.

Rebecca Johansson har været udsat for lidt af hvert. Ved sidste kommunalvalg var hun kandidat til byrådet for Radikale Venstre. I den forbindelse blev hun også udsat for chikane, men ikke så barske som dem hun har modtaget nu.

Hun har ikke anmeldt truslerne til politiet, men såfremt de fortsætter, vil hun overveje at gøre det.

Til trods for truslerne mod Rebecca Johansson gennemføres den planlagte demonstration på lørdag.

Læs også
Støttedemonstration for ofrene i Palæstina blev et tilløbsstykke

Relaterede artikler

Nyeste artikler