2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Tyv opdagede bil med nøglerne liggende klar, og stjal køretøjet

En bilejer i Langå opdagede søndag formiddag omkring kl. 09.35, at hans bil var blevet stjålet; formentligt med den rette nøgle, som havde ligget i bilen.

Via en GPS kunne bilen dog spores til at bevæge sig mod Randers, og en patrulje fra Østjyllands Politi blev efterfølgende sendt til en adresse i Randers NØ, hvor køretøjet skulle befinde sig. Patruljen rettede henvendelse til en 30-årig mandlig beboer på stedet, som blev fundet i besiddelse af bilnøglen, mens bilen var parkeret på en parkeringsplads foran adressen.

Den 30-årige mand blev anholdt, sigtet for tyveri, og bil og nøgle blev leveret tilbage til rette ejermand.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man altid låser sin bil, når man forlader den – og at man aldrig lader bilnøglen ligge i bilen.

Mere politistof fra Randers

Mistænkelige guldsælgere i Randers

Søndag kl. 11.40 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at to personer stod ved tilkørselsrampen til Nordjyske Motorvej ved Sønder Borup i Randers SV.

De to personer stod angiveligt og viftede med et papir og forsøgte at bytte nogle guldringe til kontanter. Personerne udleverede desuden et visitkort og var kørende i et køretøj med udenlandske gule nummerplader.

En anmelder ringede senere til politiet og oplyste, at han havde købt to guldringe for nogle hundrede kroner samt fået udleveret et visitkort.

Østjyllands Politi undersøger sagen nærmere og opfordrer alle til ikke at handle med personerne, hvis man skulle blive tilbudt at købe billige guldringe eller lignende smykker af guld.

Relaterede artikler

Nyeste artikler