23.6 C
Randers
søndag, juli 21, 2024

Verdo lover billigere varme i Randers

Ovenpå et år med støt stigende energipriser, er der godt nyt til boligejerne i Randers, der nu kan se frem til en markant lavere varmeregning, lover Verdo

Verdo tilpasser løbende varmepriserne for at sikre, at de beløb varmeforbrugerne betaler aconto, svarer til de faktiske omkostninger, og denne gang peger pilen i den rigtige retning i Randers.

Prisen for en MWh falder fra 678,63 kr. til 563,13 kr. inkl. moms. Det betyder, at prisen for et såkaldt ’standardhus’, der er Energistyrelsens definition på et hus med et årsforbrug på 18.100 kWh (inkl. abonnement, bidrag og moms) falder fra 14.083 kr. til 11.993 kr. om året. Der bliver med andre ord tale om en prisnedsættelse på 2.090 kr. om året.

Det er først og fremmest de faldende priser på biomasse på det globale energimarked, der nu slår igennem lokalt, forklarer Jesper Møller Larsen, direktør for Energi & Forsyning hos Verdo:

»Ovenpå et år, hvor energipriserne på det globale marked løb helt af sporet, ser vi nu et fald i priserne, og det omfatter også biomasse. Det er det prisfald, vi nu kan sende videre til boligejerne i Randers, og det vi rigtig glade for,« siger Jesper Møller Larsen.

Verdo er i forvejen blandt de mest konkurrencedygtige på varmeprisen i Danmark og vil med prisnedsættelsen fortsat være det.

Prisnedsættelsen gælder for alle fjernvarmekunder i Randers og vil fremgå af fakturaen for tredje kvartal, der sendes ud i juli med forfaldsdato 1. august.

I dag er der omkring 37.000 fjernvarmekunder i Randers. Antallet er steget kraftigt de seneste år, og det fortsætter også i år, hvor Verdo er i gang med hjælpe boligejerne væk fra den dyre gas i Over Hornbæk, Neder Hornbæk, Stevnstrup, Romalt og snart også Harridslev. Samlet forsyner Verdo mere end 75.000 kunder med varme i Herning og Randers.

Relaterede artikler

Nyeste artikler