2 C
Randers
onsdag, februar 28, 2024

Yderligere en anholdt i sag om brandstiftelse og forsøg på manddrab

»Vi anholdt onsdag aften en 25-årig mand, som sigtes for brandstiftelse og forsøg på manddrab på en 19-årig mand i forbindelse med branden tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa. Der er grundlovsforhør i dag kl. 12.30 ved Retten i Randers,« oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Den 19-årige kom alvorligt til skade under branden, som politiet hurtigt fik mistanke til var påsat. Få timer efter anmeldelsen blev tre kvinder anholdt og sigtet i sagen. To af dem, en 19-årig og 54-årig kvinde, blev varetægtsfængslet i fire uger, mens en 20-årig kvinde fik opretholdt fængslingen i 3 x 24 timer. 

»Vores efterforskning pegede i retning af den 25-årige, og derfor har vi søgt efter ham. Det førte til, at han onsdag kl. 20.01 meldte sig selv på politigården i Aarhus, hvor han blev anholdt. Der vil gå et stykke tid, før vi har samlet alle brikkerne i forhold til hændelsesforløbet, men anholdelsen af den 25-årige er et vigtigt skridt fremad i vores videre efterforskning,« siger politiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen.

Grundlovsforhør klokken 12.30

Den 25-årige sigtes ligesom de tre kvinder for vold, brandstiftelse og forsøg på manddrab, og han fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Randers kl.12.30. Her vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre. 

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Læs også 19-årig kom alvorligt til skade under brand – tre personer anholdt

Relaterede artikler

Nyeste artikler